پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۰۵

توسط انتشارات هیلا؛

عرضه داستان‌های «بوی آدمیزاد» در کتابفروشی‌ها

عرضه داستان‌های «بوی آدمیزاد» در کتابفروشی‌ها

مجموعه‌داستان «بوی آدمیزاد» نوشته کژال کریمیان توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه‌داستان «بوی آدمیزاد» نوشته کژال کریمیان به‌تازگی توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کژال کریمیان نویسنده این‌کتاب متولد ۱۳۷۲ است و «بوی آدمیزاد» اولین‌مجموعه‌ای است که از داستان‌های کوتاه او منتشر می‌شود.

این‌کتاب دربرگیرنده ۸ داستان با موضوعات اجتماعی و مشکلات زنان است که به این‌ترتیب‌اند:

«مزون»، «منفی ۴۵ درجه»، «سارق مثل ادیب»، «کَجدار»، «کلاغ‌ها شیطان را بردند»، «خالخالی‌های سیاه»، «ماسکِ نجاتِ بابای احسان» و «به اتفاقِ بانو».

در قسمتی از داستان «کجدار» از این‌کتاب می‌خوانیم:

ناصر از قصد تیرآهن را فقط در دو نوبت جوش داده بود. با خودش این‌طور حساب می‌کرد که خرابیِ دوباره آن شاید حکم قصاص را صدری عقب بیندازد، بلکه عفو بخورد در این‌مدت کوتاه. اصلاً نمی‌فهمید که دارد چه‌کار می‌کند! فقط می‌دانست که جوشکاری آن آهن بیش از پنج نوبت طول می‌کشد و دستش بیشتر از دو نوبت یاری نمی‌کرد.

از چوبه دار تا بخش داخلی زندان فاصله نسبتاً زیادی بود. از روبه‌رو افرادی را دید که به طرف او با قدم‌های بلند حرکت می‌کردند. صدای جیغ و زاری چند زن، که رویشان را گرفته بودند، بلند شد و دهان ناصر باز ماند. تاکنون هیچ اجرای حکمی را از نزدیک ندیده بود. حتی قصاص در ملا عام. چند مرد با چهره‌هایی شکسته از کنارش گذر کردند و بعد دو زن عزادار و در آخر هم فردی از پزشکی قانونی که داشت دوشادوشِ نماینده قاضی گام برمی‌داشت و تلاش می‌کرد که متقاعدش کند.

این‌کتاب با ۹۶ صفحه، شمارگان ۲۷۵ نسخه و قیمت ۱۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6364632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha