۲۵ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳

برف و باران در راه گیلان است

برف و باران در راه گیلان است

رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به بارش پراکنده از امروز در برخی نقاط استان گفت: بارش برف و کولاک از روز جمعه به ارتفاعات گیلان کشیده می شود.

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین الگوهای حاکم بر نقشه‌های هواشناسی، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده جوی غالباً پایدار در منطقه است.

وی با بیان اینکه آسمان غالباً صاف تا نیمه ابری، وزش باد و در برخی نواحی پدیده مه پیش بینی می‌شود، افزود: از عصر امروز پنجشنبه آسمان گیلان گاهی افزایش ابر و بارش‌های پراکنده باران مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی تا صبح امروز گفت: از فردا جمعه آسمان گیلان کمی تا نیمه ابری به تدریج ابری و مه آلود، وزش باد بارندگی، احتمال رعد و برق و تگرگ، کاهش نسبی دما، ارتفاعات بارش برف و کولاک پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان تصریح کرد: مردم و مسافران برای تردد از محورهای کوهستانی به زنجیر چرخ تجهیز شده و در صورت امکان از ترددهای غیر ضروری پرهیز کنند.

کد مطلب 6377579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی حسین زاده IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
      11 3
      گیلان بسیار سرد است و باید با لباس های گرم به بیرون برویم اگر لباس کمی بپوشیم سرما می خوریم
      • احمدعنایت پره سر IR ۰۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
        0 4
        بله غروب خیلی سردترنیزمی شود
      • محمودرستمی IR ۰۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
        1 8
        ازکرامات شیخ ما این است عسل خورد و گفت شیرین است خب معلوم در هوای سرد لباس کم باعث سرماخوردن است با لباس گرم میتوان سرما را تحمل کرد
    • IR ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      نظری ندارم....حرف اگر حرف منو گوش اگر گوش تو باشد.........آنچه جایی نرسد ناله و فریاد من است!.....