پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۲۸

اطعام ۳۰۰۰ نفری پرس غذا همزمان با میلاد منجی عالم بشریت در شهرستان رزن

اطعام ۳۰۰۰ نفری پرس غذا همزمان با میلاد منجی عالم بشریت در شهرستان رزن

همدان ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رزن از اطعام ۳ هزار پرس غذا همزمان با میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) درشهر دمق شهرستان رزن خبر داد.

حجت الاسلام رضا ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک میلاد منجی عالم بشریت (عج) اظهار کرد: برنامه‌های مختلفی همزمان با ایام شعبانیه و سالروز میلاد امام عصر (عج) در شهرستان رزن در حال برگزاری است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رزن از برگزاری ویژه برنامه جشن با همکاری هیئت‌های مذهبی و مردمی در نقاط مختلف این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: جشن ویژه ای نیز با حضور اقشار مختلف مردم با حضور بیش از ۳ هزارنفر با حضور سخنران کشوری و برنامه‌های مختلف در رزن برگزار می‌شود.

وی همچنین همچنین از برگزاری جشن‌های محلات مهدوی در شش محله این شهرستان خبر داد و گفت: اطعام ۳ هزار پرس غذا در شهر دمق از برنامه‌های روزنیمه شعبان در این شهرستان است که این جشن همه ساله با همکاری هیئت‌های مذهبی و مردم برگزار و بیش از ۳۰۰۰ پرس غذا در بین مردم توزیع می‌شود.

ایمانی برگزاری جشن نیمه شعبان در بیش از ۴۵ مسجد شهرستان، برگزاری جلسه مجمع مداحان و شهدای شهرستان در اداره تبلیغات، اعزام ۴۵ مبلغ بومی احیای شب نیمه شعبان در مساجد همراه با سحری از برنامه‌های نیمه شعبان در شهرستان رزن است.

وی همچنین برپایی محافل مختلف قرآنی با حضور اساتید قرآنی در خانه‌های قرآنی و مساجد، برگزاری محافل انس با قرآن، دوره‌های مهارت‌های زندگی به مناسبت نیمه شعبان، جشن دختران حاج قاسم، ایستگاه‌های صلواتی، جشن‌های خانگی، فضاسازی شهرستان و… را از برنامه‌های این ایام فرخنده در شهرستان رزن دانست.

کد خبر 6378121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha