محمود مظفردر گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: 15 هزار جوان در این طرح نوروزی که از 27 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد، شرکت می کنند.
وی با بیان اینکه حداقل 12 تا 13 میلیون مسافر از این پایگاه ها استفاده می کنند، افزود: اجرای این طرح 200 میلیارد تومان برای جمعیت هلال احمر هزینه دارد.
وی در خصوص فعالیت پایگاه های جمعیت هلال احمر اظهار داشت: مشخصات مناطق گردشگری و راه ها، اطلاعات مربوط به درمانگاه ها و مساجد و هتل های استان در خروجی ها و وردی های شهر به مسافران ارائه می شود.
رئیس جمعیت جوانان هلال احمر کشور ادامه داد: یک ویژه نامه نوروزی با محتوای مطالب آموزشی و امدادی با 14 سوال در همه ایام عید به مسافران داده می شود که علاقه مندان به شرکت در مسابقات جمعیت هلال احمر می توانند با شماره پیامک 3000313 در مسابقات آن شرکت کنند.
مظفر همچنین از افتتاح خیمه های نماز در کنار پایگاه های جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: به مسافران جاده ای یک جانماز و قبله نما نیز هدیه داده می شود.
نظر شما