پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۳۳

چهار درصد راه های شریانی کشور در خراسان جنوبی واقع شده است

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری خراسان جنوبی با بیان اینکه چهار درصد راه های شریانی کشور در این استان واقع شده است گفت: خراسان جنوبی دارای 800 کیلومتر راه شریانی است.

ابراهیم نصری در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند اظهار داشت: بیش از 20 هزار کیلومتر راه شریانی در کشور وجود دارد که از این میزان، 800 کیلومتر در خراسان جنوبی واقع شده است.

وی با بیان اینکه 13 هزار و 500 کیلومتر راه در خراسان جنوبی وجود دارد، ارزش کل راه های این استان را بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

نصری یادآور شد: در حال حاضر 150 کیلومتر بزرگراه، 530 کیلیومتر راه اصلی و دو هزار و 334 کیلومتر راه آسفالته در خراسان جنوبی وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: میزان راه های شوسه استان سه هزار و 700 کیلومتر و راه های دسترسی استان 440 کیلومتر است.

مدیرکل راه و ترابری خراسان جنوبی عنوان کرد: این استان از لحاظ میزان طول راه ها رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به تراکم راه های بین شهری خراسان جنوبی، پراکندگی نقاط جمعیتی را مهمترین عامل این تراکم دانست و یادآور شد: تراکم راه های بین شهری استان به طور متوسط 2/5 از هزار کیلومتر است که این میزان در سطح کشور 4/5 کیلومتر است.

نصری بر اختصاص اعتبار مناسب به نگهداری راه ها تاکید کرد و اظهار داشت: در صورت عدم توجه به بحث نگهداری راه ها، خسارات جبران ناپذیری بر پیکره اقتصادی کشور وارد خواهد آمد.

کد خبر 639341

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha