پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۰۱

زمینه پیوند دانشگاه و صنعت باید در استان مرکزی فراهم شود

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه اراک گفت: باید با برنامه‌ریزی و فراهم کردن بسترهای مناسب زمینه پیوند دانشگاه و صنعت در این استان فراهم شود.

ملک سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: دانشگاه ها باید با تعامل و ارتباط نزدیک با اعضای هیئت علمی و متخصصین، زمینه حضور دانشجویان را در عرصه‌ کار و تلاش فراهم کنند.

 

وی ساماندهی مشاغل مزاحم در اطراف محوطه دانشگاه علوم پایه را از دغدغه‌های اصلی و مشکلات این دانشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: در دور دوم سفر هیئت دولت به استان مرکزی، طرح ساماندهی فضاهای آموزشی و کمک آموزشی مطرح خواهد شد.

 

سلیمانی خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی سه طرح آموزشی و عمرانی با صرف اعتباری بالغ بر 77 میلیارد و 500 میلیون ریال در دانشگاه اراک پردیس آغاز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه 60 درصد اعتبار این سه طرح در حساب دانشگاه است، عنوان کرد: این پروژه ها شامل احداث و تجهیز سازمان مرکزی دانشگاه با شش هزار و 800 مترمربع، پروژه احداث و تجهیز کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با شش هزار و 500 متر مربع و پروژه احداث و تجهیز آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه اراک با دو هزار مترمربع است.

 

سلیمانی در ادامه پروژه احداث و تجهیز دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با 12 هزار متر مربع، پروژه حصارکشی اطراف شهرک دانشگاهی پردیس به طول دو کیلومتر، پروژه احداث و تجهیز یک خوابگاه دانشجویی با چهار هزار متر مربع و پروژه احداث و تجهیز خانه فرهنگ دانشگاه با دو هزار متر مربع را از پروژه‌ های مصوب سال آینده دانشگاه عنوان کرد.

 

وی یادآور شد: مجموعه ورزشی این دانشگاه به مساحت دو هزار مترمربع پنج سالن دارد که سالن ورزشی شماره یک آن به بهره‌ برداری رسید.

 

سلیمانی با اشاره به اینکه این سالن ورزشی با استاندارد هندبال و برخورداری از 400 سکوی تماشاچی در مدت 18 ماه ایجاد شده است افزود: سالن شماره دو این مجموعه 50 درصد و سالن شماره سه با مساحت بیش از 1500 متر مربع دارای  47 درصد پیشرفت است.

 

وی طرح ساخت و تجهیز دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، حصار کشی اطراف پردیس، ساخت و تجهیز خوابگاه دانشجویی و خانه فرهنگ دانشگاه را از طرح های مصوب سال 87 این دانشگاه عنوان کرد.

کد خبر 640157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha