پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۱۱

بحران دروازه بانی در فوتبال آلمان

بحران دروازه بانی در فوتبال آلمان

نمایش نامطمئن ینس لمن در دیدار دوستانه مقابل اتریش، آلمانی ها را به این فکر انداخته تا برای چارچوب دروازه خود چاره ای بیندیشند و در این میان، نگاه ها به دروازه بانان جوان معطوف شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدای آلمان، لمن در رقابت های جام جهانی موقعیت خود را به عنوان مرد شماره یک تیم آلمان تثبیت کرد. او که به جای اولیورکان درون دروازه ایستاده بود، توانست قدرت خود را به همگان نشان دهد.

برخلاف انتظار برخی کارشناسان، درخشش لمن در بازی‌های اروپایی به موفقیت او در فوتبال باشگاهی نینجامید. لمن هنوز به عنوان مرد شماره دو برروی نیمکت آرسنال جا خوش کرده است.

کمبود تمرین، علت افت لمن 
آندریاس کوپکه، مربی دراوزه‌بانان تیم ملی آلمان معتقد است که حضور لمن به عنوان دروازه‌ بان ذخیره در آرسنال، به موقعیت او لطمه زده، زیرا عدم شرکت در مسابقات باعث خواهد شد که این دروازه‌ بان با‌تجربه افت کند. کوپکه البته هنوز امیدوار است که لمن بتواند به موقعیت پیشین خود بازگردد، اما معتقد است که بحث برسر جانشین لمن باید ادامه یابد. به عقیده کوپکه، اگر لمن زیر فشار روحی قرار گیرد، توانایی‌هایش تازه گل می‌کند.

 
شانسی برای جوان‌ترها
در حال حاضر سه دروازه‌ بان برای تیم ملی درنظر گرفته‌ شده‌اند: ینس لمن(38 ساله)، تیمو هیلده براند (۲۸ ساله) و روبرت انکه (۳۰ ساله).

به نظر آندریاس کوپکه، تیمو هیلده براند، دروازه بان تیم والنسیا هم در بازی‌های باشگاهی اخیر آنچنان درخشان نبوده. در این صورت، به گفته‌ مربی دروازه‌بانان تیم ملی، تنها روبرت انکه شانس این را دارد که در بازی‌های جام ملت‌های اروپا درون دروازه آلمان بایستد.

 کوپکه ضمن انتقاد به لمن و هیلده براند تاکید می‌کند که تا آغاز بازی‌های اروپایی در ماه ژوئن خیلی چیزها می‌تواند اتفاق بیفتد؛ مثلا اینکه لمن دوباره بدرخشد و یا دروازه‌بانان جوان تری مثل رنه آدلر(۲۳ ساله) به اردوی تیم ملی راه یابند و جا را برای رقیبان مسن‌تر خود تنگ کنند.

 با وجود تمام ایراداتی که به ینس لمن وارد می‌کنند، باید گفت که او 531 دقیقه است که درون دروازه آلمان گل نخورده است.

کد خبر 641421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha