پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۶:۵۸

هنیه خواستار کمک اتحادیه عرب برای رهایی غزه از محاصره رژیم صهیونیستی شد

هنیه خواستار کمک اتحادیه عرب برای رهایی غزه از محاصره رژیم صهیونیستی شد

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین امروز از اتحادیه عرب خواست به مردم ساکن نوار غزه که همچنان در محاصره شدید رژیم صهیونیستی قرار داشته و از نیازهای اساسی اولیه محروم هستند، کمک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "اسماعیل هنیه" روز سه شنبه در پیامی به "عمرو موسی" دبیرکل اتحادیه عرب درباره جنایتهای روزانه نیروهای اشغالگر و وضعیت ناگوار ساکنان غزه توضیح داد.

هنیه با اشاره به تاکید اخیر وزیران امور خارجه عرب برای برداشته شدن هرچه سریعتر محاصره نوار غزه، در این نامه به انتقاد از سکوت سران عرب در برابر محاصره ظالمانه نوارغزه از سوی رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت : کجا هستند کمکهای فوری برای غزه و چطور این کمکها ارسال می شوند؟

در همین حال، سازمان ملل متحد امروز در سمیناری درباره "کمک به ملت فلسطین" در پایتخت اردن از رژیم صهیونیستی خواست به مجازات دسته جمعی فلسطینی ها در نوار غزه پایان دهد.

رژیم صهیونیستی از زمان کنترل نوار غزه از سوی جنبش حماس در ژوئن سال گذشته، این منطقه را به محاصره خود درآورد و این رژیم از17 ژانویه (27 دی) نوارغزه را در محاصره کامل قرار داده و تمام گذرگاههای این منطقه را بسته است.

کد خبر 641858

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha