پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ اسفند ۱۳۸۶، ۱۸:۰۱

پارلمان اروپا خواستار پایان محاصره غزه شد

پارلمان اروپا خواستار پایان محاصره غزه شد

پارلمان اروپا امروز با انتشار بیانیه ای از رژیم صهیونیستی خواست تا به محاصره تحمیلی و ظالمانه خود علیه نوار غزه پایان دهد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری فرانسه، نمایندگان پارلمان اروپا با اکثریت فراوان بیانیه مشترک فراکسیون های اصلی را تصویب کردند که در آن بر نگرانی عمیق پارلمان اروپا در قبال بحران انسانی و سیاسی در نوارغزه تاکید شده است.

پارلمان اروپا در این بیانیه افزود که سیاست منزوی کردن نوار غزه خواه در سطح سیاسی یا انسانی شکست خورده است.

این بیانیه بار دیگر خواستار پایان محاصره نوارغزه و بازگشایی گذرگاهها همراه با نظارت بر آن برای ورود و خروج به نوار غزه شد.

نمایندگان اروپا همچنین بر ضرورت جلوگیری از هرگونه اقدام نظامی یا مجازات دسته جمعی ساکنان غیرنظامی غزه تاکید کردند.

نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار پایان فوری انواع خشونت ها شده و از رژیم اسرائیل خواستند تا تمام اقدامات نظامی خود را که جان غیرنظامیان را به خطر انداخته و آنها را به قتل می رساند، متوقف کند و به عملیات ترور خود پایان دهد.

این بیانیه همچنین خواستار توقف حملات موشکی مبارزان فلسطینی از نوار غزه در پاسخ به جنایات صهیونیستها شده است.
کد خبر 643104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha