به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس،"دیمیتری روگوزین" نماینده روسیه در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در یک برنامه ارتباط ویدئویی با بروکسل گفت :" اگر امروز اتحادیه اروپا خارج از یک موضع واحد کار کند یا اگر ناتو پای خود را فراتر از محدوده و اختیارات خود در کوزوو بگذارد؛ اینها با سازمان ملل متحد در تنش خواهند بود و آنگاه من فکر می کنم که ما هم بر اساس این فرضیه، شروع به استفاده از زور کنیم".
این اظهاراتی در حالی است که "سرگئی میرونف" رئیس شورای فدراسیون روسیه در واکنش به اتهام کشورهای غربی درباره اقدامات تحریک آمیز مسکو گفت که کشورش هرگز اقدامی برای متشنج کردن اوضاع انجام نمی دهد.
برخی از کشورهای غربی در ارتباط با حمله صربها به سفارت برخی کشورهای غربی به ویژه آمریکا در بلگراد، روسیه را متهم به تحریک تظاهر کنندگان کرده اند.
میرونف در ارتباط با این اتهام گفت :"روسیه هرگز تحریک نکرده و تحریک هم نخواهد کرد،زیرا به عقیده من، نیازی به هیچ گونه آتش افروزی نیست".
وی تاکید کرد: به طور کلی زمانی که مردم شروع به آسیب رساندن به مؤسسات می کنند این اقدامات اموری بی فایده هستند و امروز آنچه که ما به آن نیاز داریم، توازن، شفافیت و اتخاذ موضعی بسیار آرام است.
میرونف که در شهر بارنائول،در منطقه آلتای روسیه سخن می گفت، افزود: کرملین درباره کوزوو موضعی اصولی دارد و درصدد بردن این موضوع به شورای امنیت و سازمان ملل متحد است.
وی گفت: به عقیده روسیه استقلال کوزوونتایج بسیار منفی خواهد داشت.
نظر شما