پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ اسفند ۱۳۸۶، ۹:۲۸

منابع حوزه هنری به تنهایی پاسخگوی نیاز هنرمندان نیست

منابع حوزه هنری به تنهایی پاسخگوی نیاز هنرمندان نیست

رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی منابع موجود در حوزه را به تنهایی پاسخگوی نیاز هنرمندان ندانست و خواستار همکاری گسترده دولت، شوراهای شهر و شهرداری‌ها برای توسعه سینمای ملی شد.

دکتر حسن بنیانیان درباره برنامه‌های حوزه هنری در عرصه سینما به خبرنگار مهر گفت: "ما در شش سال گذشته تلاش کردیم زیرساخت‌هایی را آماده کنیم و پذیرای حضور نسل تازه فیلمسازان باشیم که اکثر این برنامه‌ها در مراکز استان انجام شد و تقریبا در 70 درصد استان‌ها برنامه‌های فیلمنامه‌نویسی، فیلم کوتاه و در چند استان نیز ساخت فیلم بلند شروع شده است."

وی در ادامه تأکید کرد: "این برنامه‌ها را با حفظ ارتباط حوزه با هنرمندان پیشکسوت تداوم می‌بخشیم تا زیرساخت سینمای متعهد با حضور نسل جوان در امتداد پیشکسوتان این عرصه حفظ شود. به موازات این کار سالن‌های سینما را نیز با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری‌ها بازسازی می‌کنیم."

رئیس حوزه هنری نبود سالن‌های کوچک در مراکز پرجمعیت را یکی از مشکلات جدی در عرصه سینما دانست و افزود: "اگر سینماها دارای تعداد صندلی کمتر باشند تعداد و تنوع آنها باعث می‌شود خانواده‌ها حق انتخاب بیشتر داشته باشند. امروز ساخت سالن‌هایی با ظرفیت 1000 نفر در خیابان‌های اصلی شهر زیاد مناسب نیست، بلکه باید در محله‌ها و مراکز جمعیتی سالن‌های کوچک به تعداد انبوه ساخته شود تا خانواده‌ها به راحتی به سینما بروند."

بنیانیان درباره یکی از برنامه‌های جدید حوزه هنری در زمینه فیلم و سینما گفت: "مدتی است سینماهای حوزه قرارداد پخش فیلم بلند را از ساعت 14 به بعد می‌بندند و تا این ساعت سینما را در اختیار دانش‌آموزان، دانشجویان و دانشگاهها گذاشته‌ایم و فیلم‌های آموزشی تربیتی خوب به نمایش می‌گذاریم. با این کار عرصه‌ای فراهم می‌شود تا جوانانی که فیلم کوتاه می‌سازند نیز مخاطب داشته باشند. اظهار نظر مخاطب است که تولیدکننده فیلم را راهنمایی می‌کند تا نقاط ضعف و قوت فیلم خود را ارزیابی کند."

وی یادآور شد: "بخشی از این مجموعه فعالیت‌ها و نتایج آن را در جشنواره بیست و ششم فیلم فجر شاهد بودیم که در آن چهار فیلم تولید شده حوزه هنری در مجموع 15 جایزه دریافت کردند که 9 جایزه سیمرغ بلورین بود. البته در عرصه هنر هر افتخاری متعلق به جمع اهالی فرهنگ است و این افتخارها نیز با همکاری خوب معاونت سینمایی وزارت ارشاد و استانداری‌ها به دست آمد."

رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی درباره بودجه سینمایی این مرکز در سال 87 خاطرنشان ساخت: "متأثر از این موفقیت‌ها کمیسیون فرهنگی و کمیسیون تلفیق مجلس پنج میلیارد تومان به بودجه ما اضافه کرده است. سفره حوزه در 30 استان گسترده شده و حدود 1300 هنرمند جوان در هر یک از این مراکز با ما در تعامل هستند که باید بعد از آموزش در عرصه تولید قرار بگیرند و به این منظور ما نیازمند گالری، سالن سینما و مکان‌های دیگر هستیم."

بنیانیان در پایان تصریح کرد: "منابع حوزه هنری به تنهایی برای پاسخگویی به هنرمندان عرصه‌های مختلف سینما کافی نیست و در این زمینه خواستار کمک گسترده دولت، شوراهای شهر و شهرداری‌ها هستیم تا با تلفیق نیروها شاهد تحول و رشد مناسب در سینمای کشور باشیم."

کد خبر 643660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha