پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۲۶

در گفتگو با مهر اعلام شد:

قیمت بلیت اتوبوس برای ایام نوروز توافقی تعیین می شود

قیمت بلیت اتوبوس برای ایام نوروز توافقی تعیین می شود

مدیر کل کالا و مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از تعیین توافقی قیمت بلیت اتوبوسهای مسافربری در ایام نوروز خبر داد.

شهرام آدم نژاد در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود:  قیمت بلیت اتوبوسهای مسافربری تعرفه ای نیست و  توسط سازمان راهداری تعیین نمی شود بلکه به صورت آزاد و با توافق شرکتهای حمل و نقل مسافر و زیر مجموعه های آنان تعیین خواهد شد.

وی تصریح کرد: قیمت بلیت اتوبوسهای مسافربری ویژه که شامل عمر زیر 10 سال و خدمات پذیرایی از مسافران هستند نیز صرفا با نظر شرکتهای حمل و نقل تعیین می شود.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود تراکم حمل مسافر در روزهای 27 و 28 اسفند ماه شدت پیدا کند و برای رفع این مشکل و جلوگیری از تشکیل بازار سیاه بلیط اتوبوس ، سرویسهای فوق العاده فروش و حمل مسافر برای خطوط پر تردد قرار داده خواهد شد.

آدم نژاد تعداد مسافران نوروزی سال 87 را 34 میلیون نفر پیش بینی کرد و ابراز داشت: از نظر تعداد ناوگان مشکلی برای جابه جایی این عده وجود ندارد.

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد کامیونهای موجود در کشور 200 هزار دستگاه است که برای حمل کالا در اسفند ماه با توجه به تشدید روند  جابجایی کالا در این ماه، مشکلی از نظر تعداد ناوگان برای حمل کالا وجود ندارد.

کد خبر 644070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha