سید علیرضا حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند تصریح کرد: حکومت جمهوری اسلامی ایران نوعی حکومت مردم سالاری دینی است و این عامل باعث افزایش حضور مردم در تمامی صحنه های انقلاب شده است.
وی با تأکید بر حضور گسترده مردم در انتخابات تصریح کرد: تا کنون هر وقت دولت برای حضور مردم در صحنه احساس نیاز کرده پشتوانه محکمی از مردم کشور حضور یافته اند که این امر نشانگر شعور والای سیاسی آنان است.
فرماندار درمیان اظهار داشت : رسانه ها نیز در جهت دهی حضور مردم و یادآوری ضرورتها نقش مهمی ایفا می کنند.
وی با اشاره به ویژگی های یک نماینده اصلح خاطرنشان کرد : باید کاندیداهایی وارد عرصه انتخابات شوند که آمادگی خدمت بی منت را در خود می بینند.
حسینی تأکبد کرد : نماینده مجلس باید برای رضای خدا و پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران که با تلاش و مجاهدتهای فراوانی به دست آمده از هیچ کوششی فرو گذار ننماید.
وی بر حفظ وحدت تأکید کرد و اظهار داشت : دشمنان و بدخواهان نظام تنها از طریق تفرقه افکنی می توانند به مقاصد شومشان برسند.
فرمندار درمیان در پایان تعداد واجدین شرایط رأی در این شهرستان را بالغ بر 30 هزار نفر عنوان کرد.
نظر شما