به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سرهنگ علی رضا خراشادی زاده جانشین عقیدتی و سیاسی نیروی مقاومت بسیج پیش از ظهر امروز در این همایش افزود: در این دوره سه روزه 200 نفر از مربیان خواهر عقیدتی سیاسی بسیج آموزشهای لازم را فرامی گیرند.
جانشین عقیدتی و سیاسی نیروی مقاومت بسیج گفت: آموزش و مهارت و دانش افزایی مربیان بررسی مسائل فرهنگی و سیاسی کشور، تدریس ضروریات اخلاق جامعه، عرفان شناسی و بررسی عرفانها و فرقه های کاذب و اثرات مخرب آن در اجتماع از مهمترین اهداف برگزاری این همایش می باشد.
وی با بیان اینکه 45 هزار مربی عقیدتی بسیج در شهرستانها و استانها از این آموزشها بهره مند شده اند افزود: از این تعداد 400 مربی عقیدتی و سیاسی خواهر و برادر بسیجی به مرحله کشوری راه یافته اند.
خراشادی زاده اظهار داشت: در این دوره از برگزاری همایش 200 مقاله با عنواان سال ارتحال ملی و انسجام اسلامی ارائه شد که در پایان از 10 مقاله برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
نظر شما