عشرت شاه محمدی امروز در حاشیه برگزاری رقابتهای کاراته قهرمانی بانوان کشور در اراک در گفتگو با خبرنگار مهر در این شهر افزود: هم اکنون بانوان جمهوری اسلامی ایران با پوشش اسلامی در مسابقات مختلف بین المللی شرکت می کنند و مدال های درخشانی را کسب می کنند.
وی با تاکید بر اینکه حجاب مانعی برای انجام ورزش و حضور در میادین ورزشی نیست خاطر نشان کرد: با رایزنیهای فدراسیون توانستیم جواز حضور بانوان ایرانی با حجاب اسلامی را در رقابتهای بین المللی مراکش دریافت کنیم و این مسئله می تواند سرآغاز خوبی برای فراهم شدن زمینه حضور بانوان ایرانی در میادین مهم بین المللی باشد.
نایب رئیس فدراسیون کاراته در ادامه حضور موفق در دومین دوره المپیاد ورزشی کشورهای اسلامی را اولویت اصلی فدراسیون کاراته در بخش بانوان دانست و گفت: دومین دوره این مسابقات در سال 2009 در ایران برگزار خواهد شد که از هم اکنون برای موفقیت در این مسابقات برنامه ریزی کرده ایم.
شاه محمدی با اظهار رضایت از سطح مسابقات قهرمانی کشوری بانوان در اراک افزود: چهاردهمین دوره رقابتهای قهرمانی بانوان کشور در سطح بسیار بالایی برگزار شد و حضور 63 تیم کاتا از 26 استان کشور، اتفاقی بی نظیر در کاراته بانوان کشور بود که نوید آینده درخشانی برای کاراته بانوان ایران دارد.
وی با اظهار رضایت از میزبانی شهرستان اراک ادامه داد: این دوره از رقابت ها یکی از ملاکهای اصلی ما برای انتخاب ملی پوشان است و مربیان باشگاه های مختلف هم در اراک حضور داشتند و مسابقات را از نزدیک زیر نظر گرفتند.
شاه محمدی در این گفتگو با اشاره به تصویب استفاده از مربی خارجی برای تیم کاتای کشور گفت: از مربی خارجی در جهت ارتقاء استفاده می کنیم.
نظر شما