۱۸ خرداد ۱۴۰۴، ۱۴:۵۱

دستگیری هزار و ۳۷۰ نفر از اخلالگران امنیت در گیلان

دستگیری هزار و ۳۷۰ نفر از اخلالگران امنیت در گیلان

رشت- فرمانده نیروی انتظامی گیلان از دستگیری هزار و ۳۷۰ نفر از اراذل و اوباش در قالب طرح مقابله با اخلالگران نظم و امنیت خبر داد و گفت: در هفته اخیر بیش از ۵۸۰ نقطه آلوده در استان پاکسازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن حسین‌پور ظهر یکشنبه در نمایشگاه دستاوردهای پلیس با اشاره به اهمیت طرح برخورد با اراذل و اوباش اظهار کرد: امنیت خط قرمز نیروی انتظامی است و از ابتدای سال اقدامات گسترده‌ای در سراسر استان در قالب این طرح صورت گرفته است.

وی افزود: در این طرح طی هفته گذشته، حدود ۵۸۰ نقطه آلوده پاکسازی و یک‌هزار و ۲۸۰ قبضه سلاح سرد شامل شمشیر، قمه، خنجر و پنجه بوکس کشف و ضبط شده است.

فرمانده نیروی انتظامی گیلان ادامه داد: در همین راستا، ۸۰ دستگاه موتورسیکلت توقیف و ۱۵۰ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شده‌اند.

حسن‌پور تاکید کرد: با برنامه‌ریزی مدون و با رضایت مردم، این طرح تا پاکسازی کامل نقاط ناامن ادامه خواهد داشت و به هیچکس اجازه داده نمی‌شود به امنیت عمومی تجاوز کند.

وی در پایان تصریح کرد: برخورد قاطع و جدی با اخلالگران نظم و امنیت ادامه‌دار است و نیروی انتظامی با قدرت از آرامش و امنیت مردم دفاع خواهد کرد.

کد مطلب 6492587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha