پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ اسفند ۱۳۸۶، ۱۷:۵۲

بانک جامع اطلاعاتی در دستگاه های اداری آذربایجان غربی ایجاد می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر تحول اداری و منابع انسانی استانداری آذربایجان غربی گفت: بانک جامع اطلاعات اداری و پرسنلی دستگاه های اجرایی آذربایجان غربی سال آینده تهیه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، علیرضا حاتمی زاده، ظهر امروز در جلسه کارگروه برنامه ریزی و تحول اداری استان افزود: بانک جامع اطلاعات اداری و پرسنلی دستگاه های اجرایی با هدف دستیابی به آخرین اطلاعات اداری، حقوقی و پرسنلی استان برای مدیریت منابع انسانی در سال آینده تهیه می شود.

وی ادامه داد: میزان رضایتمندی دستگاه های اجرایی آذربایجان غربی در سال جاری 3/70 درصد است.

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های خوب دولت در تکریم ارباب رجوع، این میزان نسبت به سال گذشته بیش از دو درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: هر چه دستگاه های اجرایی خدمات خود را شفاف به مردم اطلاع رسانی کنند، میزان رضایتمندی مردم نیز بیشتر می شود.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه توجه به رفع سریع نیازهای مردم در هنگام مراجعه به دستگاه های اجرایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: با برنامه ریزی و فراهم کردن زمینه مناسب در دستگاه های اجرایی، می توان میزان رضایت مندی مردم را نسبت به آنها بیشتر کرد.

رحیم قربانی همچنین نیازسنجی برای انجام جلسات را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: جلسات برگزار شده در ادارات باید در جهت افزایش خدمت و رفع نیازهای مردم صورت گیرد.

وی اختصاص 25/0 درصد از اعتبارات جاری دستگاه های اجرایی استان برای تحقق برنامه های دولت در خصوص تحول اداری و اختصاص 10 میلیارد ریال برای اجرای شبکه دولت الکترونیک از جمله مهمترین مصوبات این کارگروه بود.

کد خبر 650334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha