اسرائیل دیفنس: ایران پالایشگاه حیفا را ویران کرده است

اسرائیل دیفنس: ایران پالایشگاه حیفا را ویران کرده است

یک وبگاه با اشاره به خسارت‌های گسترده پالایشگاه حیفا نوشت که کابینه اسرائیل دستور فوق العاده بازسازی این پالایشگاه را در نتیجه نگرانی ناشی از کمبود سوخت در سرزمین‌های اشغالی صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، پایگاه رسمی اسرائیل دیفنس که متخصص در زمینه گزارش‌های نظامی و اطلاعاتی است، گزارش کرد که پالایشگاه بازان در سرزمین‌های اشغالی که از زیرساخت‌های اصلی تأمین انرژی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود، در نتیجه حمله موشکی ایران دچار آسیب‌های جدی شده است.

این گزارش تصریح کرد که کابینه رژیم صهیونیستی با ابلاغیه‌ای فوق العاده دستور بازسازی سریع این پالایشگاه بدون نیاز به دریافت مجوز را صادر کرده است.

این دستور پس از آن صادر شد که نگرانی‌های زیادی در مورد تأمین سوخت موجود در سرزمین‌های اشغالی به وجود آمده است، چرا که پالایشگاه حیفا حدود دو سوم سوخت مصرفی در سرزمین‌های اشغالی را تأمین می‌کند و از زیرساخت‌های حیاتی این رژیم به شمار می‌رود که به شدت آسیب دیده است.

مشکل تأمین سوخت و آسیب‌های جدی که به این پالایشگاه نفت وارد شده، باعث شده وزارت امور داخلی رژیم صهیونیستی مصوبه حالت فوق العاده را برای ترمیم خسارت‌های وارد آمده به این شرکت به اجرا بگذارد که در نتیجه آن نیازی به صدور مجوز ساخت و رعایت قواعد زیست محیطی برای بازسازی این پالایشگاه نیست.

کد مطلب 6523574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • لبیک IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      24 4
      این نتیجه گردن کلفتی رژیم خبیث و کثیف و غاصب صهیونی است که دفعه دیگه پای خود را از گلیم درازتر نکند وگرنه با خاک یکسان می شود
    • حامد IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      6 3
      ایران خوب حالتون رو جا آورد ولی صد حیف که یک هفته دیگر ادامه ندادن تا کلا رژیم نجس سگ یونیصتی نابود شود
    • رضا IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      4 3
      نوش جان ،گوارای وجود
    • IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      0 0
      حقشان است
    • IR ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      0 0
      تازه قدرت اصلی ایران اسلامی نشان داده نشده است
    • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
      0 0
      مرگ براسراییل
    • سعید IR ۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      2 0
      همینم باید واستون نمیذاشتن باید صافش میکردن تو زمینش زیتون بکارید