به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، رضا خوراکیان رئیس اداره امور فرهنگی آستان قدس رضوی صبح امروز در حاشیه این همایش اظهار داشت: سلسله همایشهای ویژه جوانان 17 تا 27 ساله با عنوان تا چشمه رضوان از سال 83 با موضوع معارف و سیره امام رضا(ع) برگزار می شود که امسال شاهد سومین مرحله از این همایش هستیم.
رضا خوراکیان با بیان این مطلب که همایش یاد شده تا کنون هزار و 800 نفر عضو ثابت یافته است، افزود: تاکنون 40 جلسه در رابطه با همایش تاچشمه رضوان برگزار شده است.
وی با اشاره به موضوعات انتخاب شده برای این همایش نیز گفت: در این همایش حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی پیرامون آداب سخن گفتن در سیره امام رضا (ع)، حجت الاسلام ثمری با موضوع گناه زدایی در سیره امام رضا(ع)، حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی پیرامون مهمان نوازی و رسیدگی به مشکلات در سیره حضرت و حجت الاسلام عالی با موضوع توجه به حقوق دیگران در سیره امام هشتم (ع) به بحث و گفتگو می پردازند.
همایش تا چشمه رضوان از به مدت چهار روز در تالار قدس کتابخانه مرکزی آستان قدس جریان دارد.
نظر شما