پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ اسفند ۱۳۸۶، ۱۶:۴۲

اولین پاسگاه انتظامی ویژه منابع طبیعی خراسان رضوی در مشهد افتتاح شد

مشهد - خبرگزاری مهر: اولین پاسگاه انتظامی ویژه منابع طبیعی خراسان رضوی ظهر امروز با حضور مدیران و مسئولان استان در مشهد راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، غلامحسین اسماعیلی ظهر امروز در مراسم افتتاح اولین پاسگاه انتظامی ویژه منابع طبیعی خراسان رضوی مستقر در محل اداره منابع طبیعی شهرستان مشهد گفت: همه سازمانها و دستگاهها باید در حفاظت از منابع طبیعی نقش محوری داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشهد بر حفظ، بهره برداری صحیح و برخورد قاطع با متجاوزان در عرصه منابع طبیعی تاکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت آموزش به مردم گفت: هنوز بسیاری از مردم اطلاعات کافی راجع به عرصه های منابع طبیعی ندارند.

اسماعیلی از منابع طبیعی و ثروتهای طبیعی به عنوان مواهب الهی نام برد و افزود: منابع طبیعی قابل جایگزینی نیست و حیات انسان به آن بستگی دارد اما ثروتهای طبیعی همچون معادن و ... جایگزین دارد که متاسفانه مردم به این مقوله بیشتر توجه دارند.

محمد حسن شریعتی مدیرکل منابع طبیعی خراسان رضوی هم در این مراسم حفاظت از منابع طبیعی را از اولین وظایف این اداره برشمرد و گفت: اگر مردم منابع طبیعی را از خودشان بدانند نخواهند گذاشت کسی جایی را تصرف کند.

سرهنگ عبدالله تکلو فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی خراسان رضوی که فرماندهی پاسگاه انتظامی ویژه منابع طبیعی را برعهده دارد هدف از تشکیل این پاسگاه را تسریع در پرونده های قضایی منابع طبیعی اعلام کرد.

وی گفت: طی یک ماه راه اندازی به صورت آزمایشی این پاسگاه 90 هکتار از اراضی تصرف شده خلع ید شده است.

شماره تلفن 09696 پل ارتباطی مردم و منابع طبیعی است که آماده پاسخگویی به مردم در خصوص مسائل تصرف، تخریب و ... در خراسان رضوی است.

کد خبر 653575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha