سردار امیری مقدم فرمانده پلیس گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، احساس امنیت در جامعه را مهمتر از خود امنیت دانست و اعلام کرد: گیلان یکی از استانهای با امنیت در کشور است.
سردارامیری مقدم همچنین به اقدامات انجام شده نیروی انتظامی استان در سالجاری اشاره کرد و بیان داشت: امسال 89 درصد وقوع سرقتهای خرد و کلان گیلان کشف و چهارهزار و 210 نفر در این ارتباط دستگیر شدند.
وی از کشف 100درصدی عوامل توزیع مواد مخدرنسبت به سال 85 در استان خبرداد و اظهار داشت: کشف دوهزار و 850 کیلوگرم انواع مخدر، برخورد با 50 باند مواد مخدر و دستگیری 13 هزار نفردراین ارتباط ازجمله اقدامات پلیس مواد مخدر در استان است.
سردار امیری مقدم کشف خاطرنشان کرد: 56 هزار لیتر مشروبات الکلی دست ساز، 50 هزار بطری مشروبات خارجی ، سه هزار و750 ماهواره، 280 هزار سی دی غیرمجاز، 741قبضه سلاح جنگی و شکاری از دیگراقدامات این نیرو در سال جاری است.
وی
یادآور شد: با وقوع 44 مورد قتل در سطح گیلان ، 90 درصد قاتلین کشف و شناسایی شده اند.فرمانده پلیس گیلان، پلیس 110را پل مهم ارتباطی این سازمان با آحاد جامعه دانست و افزود: امسال 580 هزار بار زنگ تلفن مرکز 110نیروی انتظامی استان گیلان به صدا درآمده است که از این تعداد 340 هزار مورد عملیاتی و 200هزار مورد جنبه ارشادی و راهنمایی داشته است.
سردار امیری مقدم همچنین به برنامه های این نیرو در سال جاری اشاره کرد و گفت: به رغم آماده باش هشت هزار پرسنل نیروی انتظامی در ایام تعطیلات نوروزی، یکصد دستگاه خودرویی نو به رده های مختلف نیروی انتظامی دراستان از قبیل کلانتریها، پاسگاهها و راهنمایی و رانندگی اضافه شده است.
وی در ادامه از برنامه گسترده انتظامی در چهارشنبه هفته آخر سال و ایام نوروز برای این استان خبر داد و یاد آور شد: تیمهای گشتی سواره و پیاده در این مدت با عوامل ناامنی و ناهنجاریها برخورد خواهند کرد.
نظر شما