پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ اسفند ۱۳۸۶، ۱۶:۰۵

آخرین کاروان دانشجویی راهیان نور از سمنان عازم جنوب کشور شد

سمنان - خبرگزاری مهر: آخرین کاروان دانشجویی راهیان نور استان سمنان عازم مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور شد.

مسئول کاروان دانشجویی راهیان نور سمنان ظهر امروز در حاشیه اعزام این کاروان به خبرنگار مهر گفت: بیش از یکصد نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با این کاروان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

عباس خواری افزود: دانشجویان از مناطق عملیاتی دفاع مقدس بازدید می کنند و با رشادت‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس آشنا خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه این کاروان شش روزه است ، افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی، حضور در گلزارهای شهدا و تجدید عهد با گلگون کفنان دوران حماسه و خون را از دیگر برنامه های این کاروان راهیان نور است که شناخت و معرفت دلاورمردیهای رزمندگان اسلام موجب تداوم و حفاظت از دست آوردهای انقلاب خواهد شد.

مسئول کاروان دانشجویی راهیان نور سمنان با بیان اینکه تاکنون هزار و 800 دانشجو از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این استان عازم مناطق عملیاتی در جنوب کشور شدند، گفت: نبود امکانات متاسفانه جوابگوی استقبال زیاد دانشجویان نیست.

کد خبر 655684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha