پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۳۵

ملک زاده:

سفرهای نوروزی 25 درصد رشد داشت/ فارس رتبه اول ورود مسافر نوروزی

سفرهای نوروزی 25 درصد رشد داشت/ فارس رتبه اول ورود مسافر نوروزی

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور از رشد 25درصدی میزان سفرهای نوروزی مردم تا 10فروردین ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته در 30 استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمد شریف ملک زاده امروز در نشستی خبری افزود: در کردستان شمار مسافران نوروزی از 500 هزار نفر در سال گذشته به یک میلیون و 82 هزار نفر طی ایام نوروز سال جاری افزایش یافته که بر همین اساس آمار، رشد 105درصدی را در این منطقه نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد: شمار مسافران نوروزی در سیستان و بلوچستان 30 درصد و در آذربایجان شرقی نیز 40 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته که این امر حاکی از تحقق شعار همه مکانی سفر است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: تا پایان دهم فروردین ماه فارس بیشترین ورودی مسافر نوروزی را در سطح کشور به خود اختصاص داده و استان های خراسان رضوی و هرمزگان نیز در رتبه های بعدی قرار دارند.

این مسئول همچنین میزان رضایتمندی مردم را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته در ایام نوروز حدود 98 درصد مردم از نوع خدمات رسانی رضایت داشته اند.

ملک زاده در این رابطه خاطرنشان کرد: برای سرویس دهی بهتر به مسافران طی مدت اخیر حدود 11هزار و 429 بازرسی از تاسیسات گردشگری کشور صورت گرفته و در پی آن نیز یک هزار و 12 تذکر به این دسته از موسسات و تاسیسات ارائه و 39 واحد نظیر هتل، هتل آپارتمان و مهمان سرا تعطیل، تعلیق و یا پلمب شدند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاثیر طرح سفرهای ارزان قیمت در تحقق شعار همه زمانی، همه مکانی و همگانی سفر در کشور گفت: آیین نامه طرح سفر های ارزان قیمت چندی پیش تدوین و به سازمان میراث فرهنگی و موسسات مرتبط 30 استان کشور ارسال شده و در سال 87 حدود 180مجری این طرح در سطح کشور انتخاب شده اند.

ملک زاده خاطرنشان کرد: سازمان میراث فرهنگی برای سال جاری اولویت اجرای طرح اشغال 75 درصد از مراکز اقامتی سطح کشور را داشته به همین خاطر تمام سطوح سازمان به صورت آماده باش در این بخش فعالیت خواهند کرد ضمن اینکه اجرای طرح سفرهای ارزان قیمت تاثیر مناسبی در تحقق این اولویت خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از نظر زیر ساختی نیز تمهیدات لازم برای اولویت های سازمان پیش بینی شده گفت: به عنوان نمونه طی سه سال آینده 510 مرکز اقامتی در خراسان رضوی احداث می شود که 100مرکز در سال جاری پیش بینی شده است.

معاون گردشگری سازمان میرث فرهنگی کشور گفت: در راستای اجرای سطرح سفر های ارزان قیمت تاکنون برای کارمندان 12هزار سفر کارت تهیه و توزیع شده است.

ملک زاده عنوان کرد: برای خدمات رسانی بهتر از بین دو هزار و 200 آژانس مسافرتی در سطح کشور 180آژانس به عنوان مجری طرح انتخاب شده اند.

کد خبر 658210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha