به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسن موحدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای هر یک از این پروژه ها دو میلیارد و 520 میلیون ریال است.
وی عنوان کرد: تکمیل فضای سبز مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) در شاندیز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 300 میلیون ریال و تکمیل یک باب سالن ورزشی شطرنج با اعتبار 100 میلیون ریال و همچنین تکمیل سالن ورزشی در شهرک رضوی با اعتبار 200 میلیون ریال از جمله پروژه های سفر رئیس جمهور به مشهد است که آماده بهره برداری است.
موحدیان همچنین از تسطیح و آماده سازی زمین روباز ورزشی به منظور تقویت ورزش روستایی خبر داد و عنوان کرد: اعتبار این پروژه تسطیح و آماده سازی یک میلیارد و 685 میلیون ریال است.
فرماندار مشهد با بیان اینکه تکمیل استخر سرپوشیده سجاد و تکمیل مجموعه ورزشی ثامن هر کدام با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال نیز از جمله پروژه هایی است که عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده است.
وی افزود: تکمیل استخر سرپوشیده جانبازان مشهد با 60 میلیون ریال اعتبار و همچنین تکمیل خانه کشتی مشهد با 500 میلیون ریال اعتبار نیز از دیگر پروژه های مصوب سفر رییس جمهور به مشهد است آماده افتتاح است.
نظر شما