به گزارش خبرنگار مهر، محمود محدث در جمع خبرنگاران گفت: مذاکرات با شرکت او.ام.وی اتریش برای توسعه بلوک مهر تا تیر ماه نهایی می شود.
محدث با بیان اینکه مطالعات این میدان توسط این شرکت اتریشی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: بلوک مهر با ذخیره 4/1 میلیارد بشکه نفت تجاری شناخته شده است. به گفته وی جمع بندی توسعه این میدان نیز با شرکت متن نهایی شده است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ادامه داد: در حال حاضر 600 کیلومتر لرزه نگاری در بلوک خرم آباد توسط شرکت هیدروی نروژ انجام شده که قرار است از این پس کار با سرعت بیشتری دنبال شود.
وی کشف میدانهای گازی سفید داخور با ذخیره 11.5 تریلیون فوت مکعب، فارسی با ذخیره 11.4 تریلیون فوت مکعب ، کشف لایه نفتی سازند ایلام با ذخیره در جای 2.2 میلیارد بشکه نفت ، افزایش ذخایر گاز میادین گلشن و فردوسی به50 تریلیون فوت مکعب را از مهمترین اقدامات انجام شده در بخش اکتشاف در سال گذشته عنوان کرد.
به گزارش مهر، قرارداد توسعه سومین بلوک اکتشافی با عنوان مغان 2 نیز امروز به شرکت INA کرواسی واگذار می شود.
نظر شما