۲۴ مهر ۱۴۰۴، ۱۳:۲۴

ارتقای امنیت اجتماعی و ساماندهی واحدهای صنفی و معابر عمومی لرستان

ارتقای امنیت اجتماعی و ساماندهی واحدهای صنفی و معابر عمومی لرستان

خرم‌آباد - امنیت اجتماعی و ساماندهی واحدهای صنفی و معابر عمومی لرستان با اجرای طرح «گشت‌های تلفیقی» محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرهاد ابدال چگنی جانشین فرمانده انتظامی لرستان امروز پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در راستای لبیک به مطالبات به حق مردمی و بر اساس تدابیر فرماندهی انتظامی استان، طرح ویژه‌ای تحت عنوان «گشت‌های تلفیقی» در سطح شهرستان مرکز استان آغاز به کار کرده است.

وی افزود: این گشت‌ها به‌صورت هم‌زمان و ترکیبی از کارشناسان مجرب پلیس نظارت بر اماکن عمومی، پلیس راهنمایی‌ورانندگی، پلیس آگاهی و نیروهای انتظامی تشکیل شده‌اند تا نظارت دقیق‌تری بر سطح شهر اعمال شود.

جانشین فرمانده انتظامی لرستان، هدف از اجرای این طرح را ارتقای محسوس امنیت اجتماعی و ساماندهی واحدهای صنفی و معابر عمومی عنوان کرد و گفت: تمرکز اصلی این عملیات بر نظارت و برخورد با خودروها و واحدهای صنفی بعضاً هنجارشکن است، به‌ویژه تالارها، قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌های سنتی که در موارد خاصی موازین قانونی را رعایت نمی‌کنند.

سرهنگ ابدال چگنی، تأکید کرد: همچنین، رانندگان و راکبان خودرو و موتورسیکلت‌هایی که با رفتار هنجارشکنانه و ایجاد مزاحمت برای شهروندان موجب سلب آسایش عمومی می‌شوند، در دستور کارویژه پلیس قرار دارند و با قاطعیت با آنها برخورد خواهد شد، این طرح جامع به‌زودی در تمامی شهرستان‌های تابعه استان نیز با همین ساختار اجرایی خواهد شد.

کد خبر 6624238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha