پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۸۷، ۱۸:۲۵

محسنی اژه ای:

تربیت نیروهای متدین و متخصص پیشرفت کشور را تضمین می کند

تربیت نیروهای متدین و متخصص پیشرفت کشور را تضمین می کند

مشهد - خبرگزاری مهر: وزیر اطلاعات گفت: تربیت انسانهای متدین و متخصص، پیشرفت کشور را در همه عرصه ها تضمین می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در مه ولات، حجت الاسلام مصطفی محسنی اژه ای عصر امروز در نشست شورای اداری مه ولات، افزود: خسارت 550 میلیارد ریالی به باغات انار، کاهش سفرهای آب زیر زمینی، نبود واحدهای صنعتی و بازار فروش محصولات کشاورزی، نبود پایه مسافربری و کشتارگاه صنعتی دام و طیور از جمله مهمترین مشکلات و نیازهای شهرستان مه ولات مطرح شد.

وزیر اطلاعات در این نشست، از مسئولان اجرایی شهرستان خواست، با اولویت بندی طرح های عمرانی و استفاده بهینه از منابع و مدیریت صحیح، برای بر طرف کردن مشکلات مردم این شهرستان بیش از پیش گام بردارند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با بیان اینکه در دولت نهم توجه ویژه ای به مسائل فرهنگی شده است گفت: تربیت انسانهای متدین، فرهیخته و متخصص، پیشرفت و توسعه کشور را در همه عرصه ها تضمین می کند. 

وی اعتماد مردم را سرمایه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و از مسئولان خواست با برقراری عدالت، صداقت و امانتداری، این سرمایه عظیم را حفظ کنند و خدمتگزار واقعی مردم باشند.

کد خبر 663239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha