پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۵۸

نون کواکویچ در گفتگو با مهر:

شکست قهرمان لیگ سئوال برانگیز بود / ایران توسعه بازی جوانمردانه را رعایت نکرد

شکست قهرمان لیگ سئوال برانگیز بود / ایران توسعه بازی جوانمردانه را رعایت نکرد

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان شکست تیم ایران توسعه کرج (قهرمان لیگ برتر) مقابل تیم نه چندان مطرح دانشگاه آزاد ابهر در رقابتهای سوپر لیگ واترپلو را عجیب و سئوال برانگیز عنوان کرد.

نون کواکویچ سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان که پس ازشکست سنگین 16 بر 5 مقابل تیم ایران توسعه کرج قهرمان هفدهمین دوره مسابقات لیگ برتر واترپلو مقابل دانشگاه آزاد ابهر در نخستین دوره مسابقات سوپر لیگ واترپلو باشگاههای کشور سخن می گفت با بیان این مطلب افزود : ایران توسعه کرج در حال حاضر قهرمان مسابقات لیگ است و از نظر من به عنوان کسی که این دیدار را از نزدیک زیر نظر داشت ، عجیب و سئوال برانگیز بود. 

وی تصریح کرد : درمسابقات این چنینی در درجه اول قهرمانی مهم است اما نباید بازی جوانمردانه نیز نادیده گرفته شود. 

سرمربی تیم ملی واترپلو اضافه کرد: از تیم ایران توسعه کرج که جمعی از بازیکنان تیم ملی را در اختیار دارد چنین شکستی پذیرفته نیست چرا که این تیم درحال حاضر در این مسابقات عنوان قهرمانی لیگ برتر را یدک می کشد و شکست با چنین فاصله زیادی در شان قهرمان لیگ نیست.

کواکویچ تصریح کرد : حامی مالی تیم ایران توسعه کرج می تواند نسبت به کسب این نتیجه معترض شود و جریمه سنگینی نسبت به کادر فنی و بازیکنان خود در نظر بگیرد.

وی با اشاره به روز واترپلو و نخستین دوره رقابتهای سوپر لیگ واترپلو اظهار داشت : مسابقات روز واترپلو به این منظور برگزار می شود که نماینده دوم ایران در رقابتهای جام باشگاههای آسیا مشخص شود اما اگر قرار باشد نماینده واقعی ایران در این مسابقات حاضر باشد ، چنین نتایجی تعیین نماینده واقعی ایران را دچار ابهام می کند. 

سرمربی تیم ملی واترپلو اضافه کرد : رقابتهای جام باشگاههای آسیا 20 روز دیگر به میزبانی کویت آغاز می شود و انتظار می رود تیم ایران توسعه کرج با شرایطی بهتر در این مسابقات حضور یابد و از اعتبار تیم های باشگاهی ایران در رقابتهای آسیایی دفاع کند .

کواکویچ در پاسخ به سئوال خبرنگار مهرکه حضور تیم ملی واترپلو ایران در لیگ جهانی را چطور ارزیابی می کنید ، گفت : این رقابتها در شهر توکیو و با حضور تیم های قدرتمند آسیا شامل چین ، استرالیا ، نیوزلند و ژاپن برگزار می شود و برای اینکه بتوانیم سطح واترپلو ایران را ارتقاء دهیم باید در  رقابتهایی این چنینی بیشتر شرکت کنیم تا از نظر فنی و تجربی درشرایط کیفی بهتری قرار بگیریم.

کد خبر 663292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha