پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ فروردین ۱۳۸۷، ۲۱:۰۱

وزارت مسکن جهت تامین زمین برای مسکن محرومان تعهد دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: وزیر مسکن و شهرسازی در جلسه شورای اداری تربت حیدریه از تعهد این وزارت برای تامین زمین ساخت مسکن محرومان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تربت حیدریه، محمد سعیدی کیا عصر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان افزود: بنیاد مسکن هر تعداد مسکن برای محرومان بسازند تامین زمین آن را بر عهده می گیریم.

وی افزود: سیاستهای دولت بر کاهش اتکا مستقیم بر بودجه و درآمدهای نفتی است.

وزیر مسکن بیان داشت: این درآمدها باید تبدیل به کار و تولید شود و آنچه خزانه دولت را پر می کند مالیات ناشی از فعالیتهای تولیدی باشد و تلاش می شود دولت از اتکا مستقیم به بودجه های نفتی آزاد شود.

سعیدی کیا اجرای طرح مسکن مهر را تلاش دولت برای حل مشکل مسکن افراد کم درآمد دانست و افزود: در سال گذشته برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی زمین به مردم داده شده است و زمین مورد نیاز تمامی کسانی که تا پایان اسفند 86 در طرح مسکن مهر ثبت نام کرده اند تا پایان سال 87 تامین خواهد شد.

فرستاده رئیس جمهور از انتقال مشکلات طرحهای مصوب سفر اول رئیس جمهور به هیئت دولت خبر داد.

کد خبر 663298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha