پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۸۷، ۲۰:۴۰

عملیات اجرایی چهار طرح حمل و نقل ریلی در خراسان رضوی آغاز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: همزمان با سفر رئیس جمهور به مشهد عملیات اجرایی چهار طرح بخش حمل و نقل ریلی در استان خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عصر امروز طی مراسمی با حضور دکتر محمود احمدی نژاد عملیات اجرایی طرح قطار هوایی (منوریل) و خط دو قطار شهری مشهد در بخش حمل و نقل درون شهری و دو طرح قطار سریع السیر مشهد - تهران و قطار مشهد - گرگان آغاز شد.

در این مراسم که با حضور جمع زیادی از مدیران بخش مدیریت شهری و حمل و نقل استان برگزار شد پایانه مسافربری مشهد نیز به بهره برداری رسید.

این پایانه در مساحت 47 هکتار و با اعتبار 250 میلیارد ریال ساخته شده است.

این مجموعه چند منظوره که جزء مصوبات سفر دور اول هیئت دولت به استان است طی پنج سال و به منظور افزایش ظرفیت پذیرش روزانه مسافر شهرستان مشهد به 80 هزار نفر ساخته شده است.

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی قطار هوایی را حلقه واصل بین چهار خط قطار شهری اعلام کرد و گفت: قطار هوایی به طول 46 کیلومتر بخش عمده ای از محدوده شهری را پوشش می دهد و در هشت نقطه با چهار خط قطار شهری تلاقی دارد.

سعید حسین پور افزود: عملیات اجرایی خط یک قطار شهری مشهد به اتمام رسیده و عملیات خط دو به زودی شروع می شود و خط 3 و 4 نیز به تصویب خواهد رسید.

وی با اشاره به عنایت رئیس جمهور به قطار هوایی مشهد گفت: پس از پنج ماه، مطالعات امکان سنجی و حجمی کریدور اصلی قطار هوایی را مشخص می کنیم.

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی از تصویب مطالعات قطار هوایی مشهد در شورای همتای استان و کمیته فنی شورای عالی همتای کشور خبر داد و افزود: با انتخابات مشاور مناسب به زودی مطالعات و اجرا طرح آغاز خواهد شد.

شهردار مشهد با اشاره به درک عمیق و صحیح دولت از بحث حمل و نقل دورن شهری و برون شهری گفت: توجه جدی دولت به این امر تاثیرات بسیار مثبتی بر اقتصاد و رفاه جامعه داشته است.

محمد پژمان از رشد 25 درصدی استقبال مردم از ناوگان عمومی خبر داد و افزود: پس از اقدام شجاعانه دولت و پشتیبانی مجلس از مدیریت منابع سوختی، توجه به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به اتمام خط یک قطار شهری و تامین اعتبار ناوگان مربوط به این خط ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر شاهد راه اندازی این خط باشیم.

پژمان از تامین هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای احداث باند دوم قطار شهری که معادل یک سوم اعتبار مورد نیاز است، خبر داد.

کد خبر 663299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha