پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

حضور پزشکان در روستاهای مازندران چهار برابر شده است

ساری - خبرگزاری مهر: مسئول گسترش شبکه های بهداشتی مازندران گفت: با استفاه از طرح پزشک خانواده حضور پزشکان در روستاهای استان چهار برابر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بهشهر، قاسم اویس پیش از ظهر شنبه در همایش خیران سلامت این شهرستان گفت: در حال حاضر352 پزشک و 280 ماما در مراکز بهداشتی و درمانی مازندران مشغول ارائه خدمات پزشکی به روستائیان هستند.

وی اجرای طرح پزشک خانواده را با هدف رعایت عدالت اجتماعی، دسترسی آسان و اولیه در مواقع نیاز، ساماندهی دارو و نظام ارجاع اعلام کرد و افزود: نیاز امروز جامعه تحول در ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی است.

اویس به مشکلات نظام ارجاع پزشک خانواده اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود گذشت حدود سه سال از اجرای این طرح مشکلاتی نظیر شیوه اجرا، فعالیت ارجاع، دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی وجود دارد.

وی به خدمات ارزنده خیران سلامت اشاره و بیان کرد: در سال گذشته 35 میلیارد ریال در بخش مشارکتهای عمومی و چهار میلیارد ریال نیز از سوی خیران سلامت استان برای گسترش خدمات بهداشتی و درمانی مازندران اهدا شده است.


 
 
 

کد خبر 663971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha