بهرام افشارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن برگزار می شود و این بعد مسافت بی تردید به رضازاده صدمه می زد. ضمن اینکه این احتمال وجود داشت وزنه بردار خوب کشورمان در این رقابت ها آسیب می دید. به همین دلیل با صلاحدید کادر فنی، او در این رقابت ها شرکت نخواهد کرد تا با آمادگی کامل در رقابت های المپیک پکن شرکت کند.
وی افزود: رضازاده طبق معمول تمرینات خود را پی می گیرد و میزان آمادگی خود را ارتقا می دهد. او در اردوی کیش که پیش از سال جدید برگزار شد تمرینات خوبی را زیر نظر مربیان انجام داد و چه در یک ضرب و چه در دو ضرب، توانایی خود را به رخ کشید.
افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا این دوری چندماهه از میادین، منجر به این نخواهد شد که رضازاده در رقابت های مهمی چون المپیک به مشکل بربخورد، گفت: البته دوری از میدان، تبعات منفی برای هر ورزشکاری به همراه خواهد داشت اما این موضوع برای یک وزنه بردار جوان صدق می کند و نه رضازاده که از موقعیت خود آگاهی کامل دارد و می داند چه وظیفه خطیری در رقابت های المپیک بر عهده اوست.
رئیس فدراسیون وزنه برداری در پایان گفت: ما خوشبینانه به این موضوع نگاه می کنیم و امیدواریم وزنه بردار نام آور کشورمان برای سومین بار، مدال طلای رقابت های المپیک را ازآن خود کند.
نظر شما