پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ فروردین ۱۳۸۷، ۱۰:۳۵

مدیرکل روابط عمومی نهاد:

استان‌ برتر در زمینه شاخص‌های بهره‌وری کتابخانه‌های عمومی معرفی می‌شود

استان‌ برتر در زمینه شاخص‌های بهره‌وری کتابخانه‌های عمومی معرفی می‌شود

با وجود انتشار خبری مبنی بر کسب رتبه نخست کشور توسط استان ایلام در زمینه شاخصهای بهره وری کتابخانه های عمومی، مسئولان نهاد کتابخانه ها از انتخاب استان برتر در آینده نزدیک خبر دادند.

علی اکبر حاج مومنی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی با اشاره به اینکه اداره کل امور کتابخانه های عمومی استان ایلام یکی از ادارات موفق کشور در زمینه بهره وری به شمار می رود، به خبرنگار مهر گفت: با این وجود تا این لحظه هیچ استانی به عنوان استان برتر کشور در زمینه شاخصهای بهره وری کتابخانه های عمومی انتخاب و معرفی نشده است.

وی پیش بینی کرد با دریافت اطلاعات مربوط به شاخصهای بهره وری از 30 استان کشور و بررسی آنها به زودی استانهای برتر در این زمینه معرفی شوند.

به گزارش مهر، چند روز پیش مدیرکل کتابخانه‌ های عمومی استان ایلام از کسب مقام برتر این استان در زمینه شاخصهای رتبه ‌بندی بهره وری کتابخانه‌های عمومی در بین استانهای کشور خبر داده بود. ایلام از جمله استانهای محروم کشور در زمینه توسعه و بهره مندی مراجعان کتابخانه های عمومی به شمار می رود.

کد خبر 664660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha