۲۰ آبان ۱۴۰۴، ۱۴:۱۷

غلامی:نیروگاه توس مشهد به دلیل مصرف بالای مازوت اخطار زیست‌محیطی گرفت

غلامی:نیروگاه توس مشهد به دلیل مصرف بالای مازوت اخطار زیست‌محیطی گرفت

مشهد- رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طرقبه و شاندیز از صدور اخطاریه زیست‌محیطی برای نیروگاه توس مشهد به دلیل مصرف بالا و بیش از حدمجاز مازوت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید غلامی از صدور اخطاریه زیست‌محیطی برای نیروگاه توس مشهد به دلیل مصرف بالا و بیش از حدمجاز مازوت خبر داد و اظهار کرد: میزان مصرف این سوخت در نیروگاه باید به زیر ۲۰ درصد کاهش یابد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طرقبه و شاندیز بیان کرد: این چندمین اخطار رسمی صادره در سال جاری برای این نیروگاه محسوب می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون نیروگاه توس بین ۶۰ تا ۸۰ درصد سوخت مازوت می‌سوزاند در حالی‌که طبق ضوابط زیست‌محیطی باید میزان آن زیر ۲۰ درصد باشد.

غلامی اظهار کرد: شرکت دیسپاچینگ ملی موظف است سهمیه سوخت نیروگاه‌ها را تعیین و مصرف مازوت را کاهش دهد تا آلودگی هوای ناشی از سوخت سنگین در منطقه کنترل شود.

رئیس اداره محیط زیست طرقبه و شاندیز تاکید کرد: مازوت موجب آلودگی گسترده محیط و تشکیل ذرات آلاینده می‌شود و حتی خود نیروگاه نیز تمایلی به مصرف این سوخت کثیف ندارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر هوای مشهد سرد نیست و گزارشی هم از کمبود وجود ندارد، انتظار است نیروگاه توس بتواند سهم مصرف مازوت خود را پایین بیاورد.

غلامی گفت: هم‌زمان با صدور اخطاریه زیست‌محیطی، نمونه‌برداری از سوخت مصرفی نیروگاه انجام شده و نمونه‌ها برای آزمایش میزان گوگرد به آزمایشگاه مرجع سازمان محیط زیست در تهران ارسال شده اما هنوز نتایج آن اعلام نشده است.

کد خبر 6652479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha