پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ فروردین ۱۳۸۷، ۱۵:۳۰

تحولات افغانستان :

دستگیری یک فرمانده طالبان/کشته شدن دو نظامی ناتو

دستگیری یک فرمانده طالبان/کشته شدن دو نظامی ناتو

رسانه ها از کشته شدن دو نظامی ناتو و بازداشت یکی از فرماندهان گروه طالبان به همراه پنج عضو دیگر این گروه توسط نیروهای ایساف خبر دادند.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، دو نظامی ناتو در اثر زخمهای به جامانده از انفجار انتحاری دیروز امروز در بیمارستان مردند .

در اثر یک انفجار که روز یکشنبه در جنوب افغانستان اتفاق افتاد؛ دو نیروی ایساف کشته و دو نفر دیگر زخمی شده بودند که این دو نفر هم امروز از شدت جراحات مردند .   

در سال میلادی جدید تا کنون 40 نیروی ایساف در افغانستان کشته شده اند. 

نیروهای افغان با همراهی نیروهای آمریکایی شش عضو طالبان را هم که یکی از آنها از فرماندهان تحت تعقیب این گروه تروریستی بوده است؛ در ولایت خوست در شرق افغانستان دستگیر کردند. 

محمد غنام مظنون اصلی این دستگیری ها، عضو شبکه حقانی است که نام شورشیان طالبان شرق این کشور به رهبری جلال الدین حقانی است .

همچنین حمله ستیزه جویان طالبان به یک ایستگاه پلیس در افغانستان، سبب کشته شدن 11 نیروی پلیس افغان شد.

نیروهای طالبان شب گذشته با حمله به یک ایستگاه پلیس در قندهار در جنوب افغانستان این افراد را به قتل رساندند.

از زمان حمله آمریکا به افغانستان در سال 2001 این کشور محل درگیری های فرقه ای و ترورهای خونین و همچنین درگیری با اشغالگران بوده است.

در پی افزایش درگیری ها،ناتو از مهمترین تامین کنندگان نیرو و تجهیزات نیروهای بین المللی برای نجات افغانستان(ایساف)  در نشست خود در بخارست بر افزایش نیروهای خود در این کشور تا سطح 47000 نفر تاکید کرده است.  

کد خبر 665332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha