۳۰ آبان ۱۴۰۴، ۱۴:۰۶

مسابقات شطرنج با حضور ۱۷ ورزشکار در بندرعباس برگزار شد

مسابقات شطرنج با حضور ۱۷ ورزشکار در بندرعباس برگزار شد

بندرعباس- همزمان با هفته بسیج، هیأت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان این شهرستان با برگزاری مسابقات شطرنج میزبان ۱۷ ورزشکار بود که در پایان محمود ذرخش به مقام قهرمانی دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آئینی پرشور و همزمان با فرارسیدن هفته پرافتخار بسیج، هیأت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان شهرستان بندرعباس با همکاری انجمن نابینایان، میزبان برگزاری مسابقات شطرنج با حضور ۱۷ ورزشکار بود.

این رقابت‌های فکری که با روش رقابتی سوئیسی و در ۵ دور مختلف برگزار شد، صحنه نبرد ستودنی قهرمانانی بود که فراتر از محدودیت‌های بینایی، با قدرت تفکر و تمرکز مثال‌زدنی خود با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان این مسابقات پرهیجان، محمود ذرخش با نمایش عملکرد درخشان خود به مقام قهرمانی رسید. رضا انصاری عنوان نایب‌قهرمانی را از آن خود کرد و مقام سوم به طور مشترک به امین حسینی و محمدعلی برخورداری تعلق گرفت.

برگزاری این رویداد ورزشی تحت نظارت و قضاوت بابک علی مرادی و زهرا چاکری انجام شد که نقش بسزایی در اجرای هرچه بهتر این مسابقات ایفا کردند.

این رویداد نه تنها زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای ورزشی جامعه نابینایان و کم‌بینایان بوده، بلکه گامی مؤثر در جهت تحقق ورزش برای همه و تقویت روحیه نشاط و خودباوری در بین آنان به شمار می‌رود.

کد خبر 6663409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha