به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الاخبار لبنان،"عبدالکریم بن حیدر" وکیل چند کویتی که به ارسال بیان تسلیت به خاطر شهادت عماد مغنیه فرمانده نظامی حزب الله از طریق شبکه های المنار و العالم متهم شدند، گفت : دادستان کل، هفت نفر از شیعیان کویت را به انتشار اخبار غلط درباره اوضاع این کشور متهم کرد.
به گفته این وکیل کویتی، دادستان کل کویت این هفت نفر را همچنین متهم به این موضوع کرد که از طریق ارسال پیام، به جایگاه کشور کویت درخارج توهین کردند.
" بن حیدر" تصریح کرد: موکلان وی هرگونه ارتباط خود را با این پیامها که به تلویزیون المنار لبنان و العالم ایران ارسال شد، رد کردند.
دربین این 7 متهم، 4 نفر از آنان از نمایندگان پارلمان کویت و یکی از آنها از روحانیون کویتی است که بعد از مدت کوتاهی از ترور عماد مغنیه ،شهادت وی را تسلیت گفتند.
مزدوران رژیم صهیونیستی عماد مغنیه از فرماندهان بلندپایه نظامی حزب الله لبنان را در 12 فوریه(23 بهمن 86) با استفاده از خودروی بمب گذاری شده در منطقه کفرسوسه در شهر دمشق- پایتخت سوریه- به شهادت رساندند.
نظر شما