۳۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۲۵

جلسات تخصصی نهج البلاغه در دانشگاه تربیت معلم برگزار می شود

کرج - خبرگزاری مهر: سلسه جلسات تخصصی نهج البلاغه در دانشگاه تربیت معلم کرج برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، سلسله جلسات تخصصی نهج البلاغه با هدف تبلیغ و ترویج فرهنگ علوی در سطح جامعه دانشگاهی به ویژه نسل جوان و فرهیخته، افزایش دانش و بینش دینی دانشجویان، ایجاد زمینه برای تقویت مشارکت دانشجویان در برنامه های دینی، کاربردی کردن مفاهیم و آموزه های نهج البلاغه در زندگی فردی و اجتماعی و فراهم سازی زمینه های انس بیشتر با این کتاب از سوی کانون قرآن و عترت و نهج البلاغه نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه تربیت معلم برگزار می شود.

براساس این گزارش، بررسی و آشنایی آموزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی امام علی (ع) در نهج البلاغه و ... از عمده ترین موضوعات و محورهای این سلسله جلسات است.

سلسله جلسات تخصصی نهج البلاغه، شنبه هر هفته با سخنرانی حجت الاسلام معصومی نیا در مجتمع دانشگاهی پردیس کرج دانشگاه تربیت معلم برگزار می شود.

کد خبر 667924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha