پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۲۱:۵۹

متکی (اجمالی ):

تهران به مطالعات ادعایی پاسخ روشن داد/ گروه‌های لبنانی منعطف‌تر باشند

تهران به مطالعات ادعایی پاسخ روشن داد/ گروه‌های لبنانی منعطف‌تر باشند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مذاکرات معاون البرادعی در تهران را درچارچوب همکاری های عادی ایران و آژانس خواند و تاکید کرد که ایران پیشتر در خصوص مطالعات ادعایی پاسخ هایی کاملا روشن، منطقی و در چارچوب آژانس ارائه کرده است .

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران پس از مذاکره با ولید معلم همتای سوری خود در تهران در کنفرانسی خبری درباره آخرین تحولات جاری در همکاری های ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت : ایران طی یکسال گذشته تمام سئوالات و شبهات دیده بان هسته ای سازمان ملل متحد را پاسخ گفته است.

وی روند همکاری های ایران با این نهاد بین المللی را صمیمانه، سازنده و شفاف خواند و افزود: این همکاری ها بر اساس مدالیته مورد توافق با آژانس انجام شد و نهایتا مشخص شد که در تمام موارد یافته های آژانس با آنچه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود انطباق کامل دارد.

متکی اخبار رسانه های غربی مبنی بر اینکه سفر هاینون به تهران با محوریت مطالعات ادعایی بوده را تایید نکرد و اظهار داشت: ما در همان دوره در خصوص مطالعات ادعایی نیز پاسخ هایی کاملا روشن، منطقی و در چارچوب آژانس ارائه کردیم و از این پس  همکاری ما با آژانس به عنوان یک عضو عادی این نهاد بین المللی و در چارچوب ان پی تی و موافقتنامه پادمان و مقررات آن خواهد بود.

وزیر امورخارجه همچنین سفر معاون البرادعی به تهران را مورد اشاره قرار داد و گفت: از این قبیل سفرها و تبادل نظرها در آینده نیز اتفاق می افتد و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

متکی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مسائل داخلی لبنان باید به دست گروههای سیاسی این کشور حل و فصل شود تصریح کرد: ما تمام جریانات سیاسی لبنان وکسانی که می خواهند درصحنه تحولات آن کشور ایفای نقش کنند را به انعطاف بیشتر و نگاه جامع الاطراف دعوت می کنیم.

وزرای خارجه ایران و سوریه در این کنفرانس خبری بر لزوم تعمیق مناسبات دوجانبه و تداوم مذاکرات دوکشور در خصوص مهمترین مسائل منطقه و نظام بین الملل تاکید کردند.

مشروح سخنان منوچهر متکی و ولید معلم متعاقبا ارسال خواهد شد...

کد خبر 671043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha