به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، یونیسف اعلام کرد: بیش از صد کودک در غزه از زمان برقراری آتش بس در اوایل اکتبر گذشته جان باخته اند. احتمال داده می شود که این آمار بیشتر از این باشد.
همچنین یونیسف تاکید کرد: شمار کودکانی که بر اثر سرما فقط در زمستان جاری جان باخته اند به ۶ نفر افزایش پیدا کرده است.
منابع خبری اعلام کردند که بیش از نود درصد از ساکنان غزه در چادرها به سر میبرند و اوضاع ناگواری به علت طوفان و سرما دارند.
این منابع بیان کردند: باد و باران هزاران چادر را کنده و هزاران چادر دیگر را غرق آب کرده است و صحنه خطرناک و دردناکی ایجاد کرده است.
خبرنگار المیادین از غزه گزارش داد: ساختمانهای در آستانه ریزش خطری دوچندان برای ساکنان غزه هستند. این در حالی است که اشغالگران به حملات، تخریب و حمله به ماهیگیران ادامه میدهند.
همزمان حماس اعلام کرد که سرما و محاصره اوضاع را بغرنج کرده است و جامع جهانی نیز از امداد رسانی به ساکنان غزه ناتوان است.


نظر شما