۲۶ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۱۱

بهانه عجیب مربی فولاد برای نتیجه نگرفتن؛ زمینمان کیفیت نداشت

بهانه عجیب مربی فولاد برای نتیجه نگرفتن؛ زمینمان کیفیت نداشت

اهواز - مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان، دلیل نتیجه نگرفتن تیمش در برابر چادرملو را کیفیت بد زمین دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید مطهری عصر امروز جمعه در نشست خبری پس از بازی با چادرملو، اظهار کرد: مدل فوتبالی که بازی می‌کنیم روی زمین و با مالکیت بالاست.

وی با انتقاد شدید از وضعیت زمین چمن ورزشگاه فولاد، افزود: زمینی که انتظار داشتیم کیفیت لازم را نداشت و باید در تعطیلات به زمین رسیدگی می‌شد. زمین چمن و مدل بازی حریف، فوتبال ما را تحت تاثیر قرار داد. از مسئولان می‌خواهیم به زمین رسیدگی کنند. بازیکنان همه از شرایط زمین ناراحت بودند و این برای فولاد خوب نیست.

مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: داور برای ما پنالتی گرفت، ولی برگرداند اما صحنه‌ای که ما دیدیم بازیکن حریف بی احتیاطی کرد و تعجب کردم که پنالتی را برگرداندند.

مطهری بیان کرد: باید می بردیم که اتفاق نیفتاد. بازیکنانم جنگیدند ولی روی پلن‌های تاکتیکی مثل همیشه موقعیت گل نساختیم. البته امروز فوتبال دلخواه‌مان را نداشتیم.

کد خبر 6722946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha