۲۸ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۱۹

گزارش گاردین از اقتدار امنیتی ایران و سرخوردگی تروریست‌ها

گزارش گاردین از اقتدار امنیتی ایران و سرخوردگی تروریست‌ها

یک روزنامه انگلیسی، دستگاه امنیتی ایران را مقتدر و در مقابل، تروریست‌ها و اغتشاشگران را سرخورده و تنها توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گاردین در گزارشی درباره استیصال آمریکا در قبال ایران نوشت: حمله به ایران می تواند اقدام تلافی‌جویانه تهران علیه آمریکا و اسرائیل را در پی داشته باشد.

این رسانه غربی درباره تلاش ناکام واشنگتن و تل‌آویو برای دادن تنفس مصنوعی به اغتشاشگران نیز نوشت: دخالت آمریکا می‌تواند اتهام خارجی بودن منشأ اعتراضات ایران را بیش از پیش تقویت کند.

گاردین درباره اقتدار امنیتی ایران و جدا شدن صف معترضان از اغتشاشگران نیز اعلام کرد: اعتراضات نتوانست حاکمیت ایران را که دارای نیروهای امنیتی آموزش دیده است، در معرض تهدید قرار دهد.

این رسانه غربی با اشاره به تنها ماندن اغتشاشگران در روزهای اخیر و نبود هیچ گونه حمایت داخلی و خارجی از آنها، عنوان کرد: آنها در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفته اند و برای بازگشت به خیابان ها مطمئن نیستند.

گاردین درباره سرخوردگی اغتشاشگران و مزدوران رژیم صهیونیستی و آمریکا در ایران تاکید کرد: آنها حس می کنند که مورد خیانت واقع شده اند.

تروریست ها و مزدوران سازمان های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در هفته های گذشته تلاش کردند تا از اعتراضات مردم ایران سوءاستفاده کرده و به مردم، نیروهای امنیتی و اموال عمومی آسیب بزنند.

جدا شدن صف معترضان از اغتشاگران، موجب تنها ماندن مزدوران شده و سرکردگان آنها دستگیر شدند. آنها که دستگیر نشده اند نیز روحیه خود را باخته و در پیگیری ماموریت خود مستاصل هستند.

کد خبر 6723745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      19 24
      ترامپ نتانياهو شبكه انتر نشنال شبكه بي بي سي شبكه ووا شبكه كلمه اهل سنت هر چي اخراجي اونطرف دنيا داريم همه دست بدست هم اماده سقوط جمهوري اسلامي ايران اما زهي خيال باطل
      • مازیار ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
        12 15
        گل گفتی 👌👌👌
    • محسن ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      9 27
      از خانواده شهدا و دولت می خواهیم که یک شکایت برای تلویزیون بی بی سی و تروریست اینترنشنال هم تو دادگاههای داخلی لااقل بکنن تمام این تخریب ها و جان باختگان این شبکه های تروریستی اینترنشنال بی بی سی توش دست داشتن
    • مینا ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      10 20
      بنظر میرسه شبکهای معاند نقش بسیار مهمی در اغتشاشات داشتند باید فکری بحال این شبکهای دشمن کرد