۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۵۳

قالیباف: قانون جامع ایثارگری باید قابلیت اجرا داشته باشد

قالیباف: قانون جامع ایثارگری باید قابلیت اجرا داشته باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم پیگیری لایحه جامع ایثارگری، گفت: تلاش داریم قانونی در حوزه ایثارگری تدوین شود که قابلیت اجرا نیز داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار جمعی از جانبازان و ایثارگران از جمله اعضای شبکه ملی ایثارگران کشور و شورای سیاستگذاری انجمن‌های جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و ایثارگران که امروز (یکشنبه، ۵ بهمن ماه ۱۴۰۴) به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) در بهارستان برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با بیان اینکه خود را به شما ایثارگران بدهکار می دانم، گفت: همه ما با یکدیگر همسنگر و هم‌رزم بوده و در یک میدان در کنار یکدیگر با دشمن جنگیده ایم، لذا اگر نسل ما رزمندگان نسبت به هم بی توجهی و کم محبتی کنیم، در دنیا و آخرت خیری نصیب ما نخواهد شد.

قالیباف با بیان اینکه همیشه تلاش کرده ام تا عزت و منزلت ایثارگران حفظ شود، افزود: من موضوع لایحه جامع ایثارگری را پیگیری کردم، چرا که قانون آن دارای خلأهایی بود و در این راستا معتقدم که باید از میان جانبازان و ایثارگران نیز نماینده ای برای دنبال کردن کار حضور داشته باشد، همچنین لازم است برای ادامه پیگیری لایحه مذکور، از تمامی دستگاه های مربوطه نمایندگانی حضور داشته باشند ضمن اینکه اگر تأخیری در تدوین لایحه به وجود بیاید، قطعا در قالب طرح آن را پیگیری می کنیم.

وی همچنین اظهارکرد: با وجود محدودیت هایی که وجود دارد، تمام تلاش خود را می کنیم تا مواردی که لازم است را در این لایحه بگنجانیم، چرا که تمام کشور مدیون جامعه ایثارگری و رزمندگانی است که جان خود را کف دست گرفتند و به جبهه های جنگ رفتند تا این مملکت سر پا بماند.

قالیباف در ادامه با تأکید بر اینکه تلاش داریم قانونی در حوزه ایثارگری تدوین شود که قابلیت اجرا نیز داشته باشد، عنوان کرد: بعد از تصویب قانون جامع ایثارگران قطعا از آن حمایت خواهم کرد که تمام مواد آن اجرا شود و پای کار خواهم بود.

گفتنی است، در این نشست تعدادی از جانبازان حاضر به بیان مسائل و دغدغه‌های جامعه ایثارگری پرداختند و ضمن اشاره به ضرورت اجرای قوانین مربوط به جامعه ایثارگری و جانبازان بر حضور نماینده ای از این قشر زمان تدوین قوانین حوزه جانبازان در دولت و مجلس تأکید کرده و خواستار پیگیری حقوق جامعه ایثارگری شدند. در این جلسه همچنین به موضوعاتی همچون تأمین داروی جانبازان، خانواده شهدا و ایثارگران و نرخ آن، معیشت این قشر، کاهش شکاف میان جامعه ایثارگری و جامعه امروزی نیز پرداخته شد.

کد خبر 6731168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی تاران ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۵
      0 1
      سلام و درود بله نشست خوبی بود انشاءالله توسط دکتر قالیباف پیگیری شود و جلسات تکرار شود البته خبرگزاری محترم اگر امکانش هست با ما جانبازان هم مصاحبه ای داشته باشند که دغدغه های جامعه ایثارگری از زبان خود این عزیزان شنیده شود