پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۸:۰۳

رئیس شورای استان تهران:

ناکافی بودن اختیارات شوراها منجر به نمایشی بودن شوراها شده است

ناکافی بودن اختیارات شوراها منجر به نمایشی بودن شوراها شده است

کرج - خبرگزاری مهر: حمزه خوارزمشاهی گفت: اکثریت شوراها به دلیل عدم حمایت قانونی کافی تبدیل به شوراهایی نمایشی و ظاهری شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رئیس شورای استان تهران بعد از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی اظهار داشت: شوراهای اسلامی روستایی کشور به دلیل قانون ناقص، قدرت اجرایی ندارند و این در حالیست که ورودی مشکلات مردمی به شوراها بیش از ورودی آن به دولت است.

وی در خصوص عملکرد شوراها افزود: بیش از 98 درصد شوراها خوب عمل می کند و بهبود عملکرد این نهاد نیازمند اصلاح قانون شوراهاست.

خوارزمشاهی با انتقاد از عملکرد برخی شوراها و شهرداریها عنوان کرد: در حال حاضر همه شهرداریها نیروی مازاد دارند و نسبت بودجه شهرداریها از بودجه جاری به بودجه عمرانی 60 به 40 است در حالی که این نسبت باید برعکس باشد و میزان بودجه های عمرانی باید بالاتر از بودجه های جاری باشد.

این مسئول علت این پدیده را توصیه افراد با نفوذ برای به کارگیری نیروها دانست و متذکر شد: این قضیه به هیچ عنوان به نفع شهرداری نیست و به طور مستقیم عملکرد شهرداریها را تحت تاثیر قرار می دهد.

رئیس شورای استان تهران خاطرنشان کرد: حل مشکلات استان تهران به خصوص کلانشهری چون کرج نیازمند اختصاص بودجه ملی است و سطح اداری شهرستان کرج نیز باید ارتقا یابد.           

کد خبر 672421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha