به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید دامغانی ظهر دوشنبه در دیدار با خانواده شهدای مدافع وطن امیرعلی لطیفی و مهدی فردی با تبریک و تسلیت مقام شهدا و فقدان عزیران اظهار کرد: ایثارو جانفشانی برای حفظ امنیت وطن ارزشمند است ، هرچند فقدانشان برای همه بویژه خانواده سخت است.
سردار دامغانی با اشاره به شجاعت و فداکاری شهدا در دفاع از وطن افزود: شهدا با اقتدار در مقابله با ناآرامی تا پای جان ایستادند.
وی با بیان اینکه دشمن برای مقابله با ایران از عبور توطئه ای دریغ نکرد،گفت: دشمن بعداز ناکامی در جنگ ۱۲ روزه، با ایجاد آشوب و نا آرامی در صدد پیاده کردن نقشه شوم خود شدند که با جانفشانی شهدا خنثی شد.

فرمانده سپاه قدس گیلان امنیت را بزرگترین سرمایه کشور دانست و تصریح کرد:شهدای مدافعان وطن حافظان بزرگترین سرمایه کشور«امنیت »هستند.
وی با اشاره به اجتماع مدافعان ایران و حضور باشکوه مردم در تشییع و مراسم (سوم هفتم )شهدا، گفت: قدردان جانفشانی شهدا و ایثار خانواده ها هستیم.
به گزارش مهر، بسیجی شهید امیرعلی لطیفی متولد ۱۷ مرداد ۱۳۸۳(امدادگر بسیجی) و بسیجی شهید گمهدی فردی متولد ۳۰ شهریور ۱۳۸۴ (از شهدای اصناف) در پی اقدام تروریستی مسلحانه در ۱۸ و ۱۹ دی در دفاع از امنیت وطن به شهادت رسیدند


نظر شما