به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، نماینده آژانس فضایی روسیه "روس کاسموس" اطلاع داد که پرتاب موشک روسی-اوکراینی "زنیت 3 SLB" از پایگاه فضایی بایکانور در قزاقستان که باید ماهواره اسرائیلی "Amos 3" را در چارچوب پروژه بین المللی "استارت زمینی" به مدار ببرد، روز دوشنبه انجام خواهد شد.
در ابتدا زمان پرتاب این موشک، روز پنجم اردیبهشت اعلام شده بود، اما در آخرین لحظه به علت بروز مشکلی فنی، به طور خودکار پرتاب لغو شد و پس از آن اعلام شد که این پرتاب روز جمعه ششم اردیبهشت انجام می شود، اما جمعه نیز پرتاب آن به تعویق افتاد.
نماینده "روس کاسموس" اطلاع داد که کمیسیون دولتی پس از بررسی دقیق مشکل به وجود آمده، تصمیم گرفت پرتاب را به روز دوشنبه موکول کند.
ماهواره "Amos 3" باید در مدار جایگزین ماهواره "Amos 1" شود که در سال 1996 به فضا پرتاب شده بود. "Amos 3" ارتباطات و انتقال اطلاعات با کیفیت بالا را در محدوده خاور نزدیک، اروپا، آفریقا و نیز برخی از مناطق آمریکای شمالی و جنوبی امکان پذیر خواهد کرد.
نظر شما