۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۱۷

آغاز تغییرات ساختاری در بزرگ‌ترین وزارتخانه اقتصادی کشور

آغاز تغییرات ساختاری در بزرگ‌ترین وزارتخانه اقتصادی کشور

کلیات سند ماموریت و الزامات اصلاح ساختار کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی در اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه امروز شورای‌ عالی اداری به ریاست محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس‌جمهور، کلیات سند ماموریت و الزامات اصلاح ساختار کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی در اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه تصویب شد.

ساختار اقتصادی دولت بازنویسی می‌شود

عارف در جمع‌بندی جلسه با اشاره به راهبرد دولت در خصوص چابک‌سازی و کارآمدسازی ساختار نظام اداری کشور، گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی یکی از وزارتخانه‌های مهم دولت است و اصلاح ساختار آن می‌تواند الگویی برای سایر دستگاه‌های اجرایی باشد.

وزرای اقتصاد، دادگستری، آموزش و پرورش، علوم، بهداشت، ارتباطات و نیز رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دبیر هیأت دولت و سخنگوی دولت در این جلسه حاضر بودند.

اهتمام دولت در اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم

بر اساس ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم، دستگاه‌های اجرایی موظفند با هدف ارتقای بهره‌وری، هوشمندسازی و منطقی‌سازی اندازه دولت، ساختار خود را بازطراحی کنند. این بازطراحی باید به کاهش سالانه حداقل ۵ درصد از واحدهای سازمانی هر دستگاه تا پایان سال سوم برنامه بینجامد.

در این جلسه، پیش‌نویس سند اصلاح ساختار وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از بحث و تبادل نظر اعضا به تصویب کلی رسید. مقرر شد پیشنهادهای اعضا و جزئیات سند، در این وزارتخانه و دبیرخانه شورای‌عالی اداری مورد بررسی نهایی قرار گیرد.

سازمان اداری و استخدامی کشور نیز مکلف است بر اساس مبانی علمی و قانونی، بر روند تدقیق مأموریت و اصلاح ساختار کلان دستگاه‌های اجرایی نظارت کند.

کد خبر 6727628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      0 0
      وزارت کشاورزی از همه بیشتر نیاز به اصلاح داره کلا این وزارت اصلا کاری که نمی کنه امور کشاورزیه ، باید اسم این وزارتخانه یه کلمه ای باشه فقط کشاورزی
    • جهانشاه ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      0 0
      چابک سازی وکوچک کردن ادارات جهت کار برد واصولی شدن کار کردشان خوبه ولی عمل شرط موفقیت آنهاست فقط یه قشر کارمند نباید در نظر باشد بیکارهای هم دراین کشور هست که نه درامدی دارن ونه بازنشستگی میگیرن برای خرج روز مره زنگیشان ماندن چه از قشر جوان وچه از قشر پیر یه نهادی باشد که به انجا مراجعه بشود ومشکلات رابررسی بکنن واز کسانی که نیاز دارن حمایت بشود یه سری از مشکلات حل میشود