۵ بهمن ۱۴۰۴، ۲۱:۲۶

مصلح: امام سجاد (ع) نماد بندگی و الگوی اخلاق اسلامی است

مصلح: امام سجاد (ع) نماد بندگی و الگوی اخلاق اسلامی است

بوشهر- امام جمعه دشتستان گفت: امام سجاد (ع) نماد بندگی و الگوی اخلاق اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح یکشنبه شب در جمع نمازگزاران مسجد شهید صادقی‌ فرد روستای دهقاید به مناسبت سالروز میلاد امام زین‌العابدین (ع) با اشاره به شخصیت والای امام سجاد (ع) اظهار کرد: آن حضرت نماد بندگی خالصانه در برابر پروردگار و تجلی انسانیت و اخلاق در رفتار اجتماعی بودند.

وی افزود: سیره عملی امام سجاد (ع) به‌ ویژه در قالب دعاهای صحیفه سجادیه، راهی برای تربیت روح، عمق‌ بخشی به ایمان و حرکت در مسیر اصلاح جامعه است.

مصلح: امام سجاد (ع) نماد بندگی و الگوی اخلاق اسلامی است

امام جمعه دشتستان تأکید کرد: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند الگوگیری از زندگی معنوی و عالمانه امام سجاد (ع) است؛ چرا که ایشان در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اجتماعی، دین و اخلاق را زنده نگه داشتند.

مصلح: امام سجاد (ع) نماد بندگی و الگوی اخلاق اسلامی است

وی در پایان از نمازگزاران خواست تا با انس بیشتر با دعا و عمل به آموزه‌های امام سجاد (ع)، روح بندگی و اخلاص را در زندگی فردی و اجتماعی خود تقویت کنند.

کد خبر 6731429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha