۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۲۹

رئیس جدید بنیاد ملی علم ایران منصوب شد

رئیس جدید بنیاد ملی علم ایران منصوب شد

مراسم تودیع علی‌محمد سلطانی و معارفه محمدرضا هرمزی‌نژاد به عنوان رئیس بنیاد ملی علم ایران با حضور نماینده معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی علم ایران (INSF)، مراسم تودیع علی‌محمد سلطانی و معارفه محمدرضا هرمزی‌نژاد به‌عنوان رئیس بنیاد ملی علم ایران با حضور نماینده معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد.

در این مراسم، سلطانی ضمن خوشامدگویی و تبریک انتصاب رئیس جدید بنیاد ملی علم ایران گفت: آرزو داریم بنیاد ملی علم ایران نقطه‌امیدی برای علم و پژوهش و فناوری کشور باشد.

سلطانی که از خرداد ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون، ریاست بنیاد ملی علم ایران را بر عهده داشت، با اشاره به اینکه در این نهاد، مسیر پژوهش کشور را با شعار بنیاد اثربخش و چابک دنبال کردیم، گفت: اثربخشی در پژوهش مانند نهال درخت گردویی است که کاشته می‌شود و سال‌ها بعد این نهال به بار می‌نشیند. همچنین با چابک‌سازی به دنبال سرعت در تصمیم‌گیری‌های بهینه بودیم.

وی افزود: از دستاوردهای این دوره می‌توان به تقلیل مدت زمان تصویب طرح‌ها اشاره کرد که این زمان نسبت به سال قبل ۲۰ درصد کاهش داشته است. در حال حاضر در مدت زمان ۹۰ روز این فرایند انجام می‌شود.

به گفته سلطانی، بنیاد ملی علم ایران از لحاظ پرداخت اعتبار حمایتی، پیشرفت چشمگیری داشته است و هم‌اکنون بالای ۱۰۰۰ پرداخت در هر هفته انجام می‌شود.

در ادامه این مراسم نماینده معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ضمن تقدیر از زحمات سلطانی گفت:‌ایشان در دوره فعالیت سه معاون علمی و فناوری دکتر ستاری، دکتر دهقانی فیروزآبادی و دکتر افشین، به‌عنوان رئیس بنیاد ملی علم ایران فعالیت داشته و توانستند نظر مثبت هر سه معاون را جلب کنند. دکتر سلطانی از مدیران موفق کشور محسوب می‌شوند و توفیقی بود که در خدمت‌ ایشان بودیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم تغییرات و تحولات پیش‌رو منشأ خیر برای جامعه علمی کشور شود و شاهد پیشرفت این نهاد باشیم.

در این مراسم از زحمات علی‌محمد سلطانی تقدیر شد و محمدرضا هرمزی نژاد به‌عنوان رئیس بنیاد ملی علم ایران معرفی شد.

محمدرضا هرمزی‌نژاد، استاد تمام دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف است. ایشان در طول دوران خدمت خود، مسئولیت‌های اجرایی و مدیریتی متعددی را بر عهده داشته‌اند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

معاون دانشجویی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف
معاون آموزشی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف
مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف
عضو کارگروه جذب دانشکده شیمی
عضو هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شریف
دبیر کارگروه جذب علوم پایه بنیاد ملی نخبگان

دکتر هرمزی‌نژاد همچنین در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۴۰۲ به‌عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شدند. از دیگر افتخارات ایشان می‌توان به حضور در لیست پژوهشگران برگزیده برنامه سرآمدان علمی ایران به انتخاب معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پنج دوره اشاره کرد

کد خبر 6732274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha