۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۳۱

گوترش: اصلاحات شورای امنیت ضروری است

گوترش: اصلاحات شورای امنیت ضروری است

دبیرکل سازمان ملل در سخنانی اعلام کرد: اصلاحات شورای امنیت ضروری است؛همه کشورها باید به دیوان بین‌ المللی دادگستری احترام بگذارند و تصمیمات الزام‌ آور آن را بدون گزینش به طور کامل اجرا کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل امروز دوشنبه در سخنانی اعلام کرد: اصلاحات شورای امنیت برای افزایش نمایندگی کشورها و اثربخشی آن ضروری است.

دبیرکل سازمان ملل در این خصوص گفت: شورای امنیت باید تلاش‌ ها برای برقراری مجدد حاکمیت قانون در سطح جهان را راهبری کند. همه کشورها باید به دیوان بین‌ المللی دادگستری احترام بگذارند و تصمیمات الزام‌ آور آن را بدون گزینش به طور کامل اجرا کنند.

این در حالیست که دیوان بین‌المللی کیفری نوامبر ۲ سال پیش حکم بازداشت نتانیاهو نخست وزیر و یواو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به علت جنایات آنها در غزه صادر کرد. در پاسخ، آمریکا برخی از قضات این نهاد بین المللی را هدف تحریم قرار داد، اقدامی که واکنش شدید بسیاری از مقامات کشورهای جهان را در پی داشت.

کد خبر 6732516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha